Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Fabrieksreis

China Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd certificaten
China Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd certificaten
Dank voor uw vriendelijk gastvrijheid. Uw bedrijf is zeer professioneel, zullen wij aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Ruben Goroya

Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Audrey Vespe

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd
Onze Fabriek
Comités

Onze Fabriek

Comités

Klanten van Nigeria

Klanten van Bangladesh

Klanten van Iran

Klanten van Kenia

Klanten van Pakistan

Klanten van Iran

Klanten van Ivoorkust

Klanten van Bangladesh

 • lopende band

  Li van Guangzhouchuang u Machinesco., Ltd is een geavanceerd technisch die bedrijf in Guangzhou wordt gevestigd. Een sterk R&D-team steunt een dynamisch aantal arbeidskrachten van meer dan vijftig mensen. Een reeds lang gevestigd verkoopnetwerk en een systeem van de latere verkoopdienst hebben een sterke reputatie voor ons in China onder hoge profielklanten gebouwd. Toegewijd aan het zetten van het motto „specialiseerde zich, Innovatief en Specifiek“ in praktijk, onze bedrijfnadruk op klantentevredenheid en heeft opstelling een netwerk van lokale bureaus om de markt uit te breiden. Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om de kwesties van de klantenuitrusting te helpen houdt aan het front onze techniekteams van de technologie, en producten met prestigieuze toekenning en erkenning in China. Wij heten warm vrienden van huis welkom en in het buitenland om met ons samen te werken en een rooskleurige toekomst samen te creëren.

  Onze producten omvatten een reeks FOG/COF/TAB-machines van de hittepers, machines plakkend, die worden toegepast op fabrikanten van LCD paneel en de het onderhoudsindustrie van het huistoestel. Voorts handhaven wij onlineondersteuningforum om eender welke hulp bij te staan aan klant en klanten aan te bieden toebehoren, verbruiksgoederen en one-stop dienst.

 • OEM / ODM
   

  Als u…

  1. Zoeken OEM/ODM-fabrikanten in deze industrie.

  2. Vereis iemand wie kan produceren wat u en een douaneontwerp hebt wilt dat aan uw specificatie wordt gedrukt.

  Dan is onze OEM/ODM-dienst voor u!

 • R & D

  Wij hebben sterk R&D-team en efficiënte workshop. Wij geloven sterk dat door onze goede dienst, wij onze het onderzoekefficiency van de klantenverhoging konden helpen en productkosten drukken.

Contactgegevens
Guangzhou Chuang Li You Machinery Equipment Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Lee

Tel.: +8615915756993

Fax: 86-20-3449-7375

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)